torstai 24. lokakuuta 2019

Minun Puolanka voittajakolmikko on selvinnyt.

Puolanka- lehti ja Puolangan kameraseura ry järjesti valokuvakilpailun Minun Puolanka. 24.10.2019 voittaja kolmikko selvisi. Tuomarointi tapahtui viiden tuomarin + yhden tuomariparin yhteenlaskettujen pisteiden perusteella. Puheenjohtaja oli kerännyt kuvat. Hän ei antanut kuville pisteitä. Näin varmistettiin ettei kuvien ottaja ollut etukäteen tiedossa. Tosin muutamia kuvia on ollut esillä muualla. (Säännöt eivät estäneet kuvien ennakko julkaisua.)

Kuvia katsottiin ilman keskustelua suurelta näytöltä kaksi kertaa. Kukin tuomari sai antaa pisteitä 1-10 kustakin kuvasta.
Pistehajonta oli suurta useiden kuvien kohdalla. Sama kuva saattoi saada 1 pisteen toiselta tuomarilta, kun taas toinen antoi samasta kuvasta 10 pistettä. Tämä oli hyvin mielenkiintoista. Se kertoo sen, että jokainen kuva voi puhutella jotakin ihmistä. Kilpailukuvia tuli noin 80 kpl. Joista jokainen kuva herätti jotakin tunnelmaa. Kilpailukuvilta haluttiin nimenomaan tunnelmaa. Kuva on onnistunut silloin, kun se herättää edes yhdessä katsojassa jotakin tunnetta. Edellisessä päivityksessä on lisää kuvia. Toivottavasti nautitte muidenkin ottamista kuvista yhtä paljon kuin me.
Puolangan kuuluisin nähtävyys Hepoköngäs sai taas yhden onnistuneen tulkinnan. Voittokuvan on ottanut Mikko Turunen. Onnittelut!
Siniset Puolangan vaarat ansaitsi toiseen palkintosijaan. Valokuvaaja on  Maaretta Muranen.
   
Tunnelmallinen kuutamokuva sijoittui kolmanneksi. Valokuvaaja on Mirva Keränen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti